Сообщения

Сообщения за ноябрь, 2020
Изображение
Ранкова гімнастика  
Изображение
 " Безпека на дорозі " Мета : закріпити з дітьми правила дорожнього руху: знати, що люди ходять по тротуару; знати призначення сигналів світлофора; ознайомити з  дорожніми знаками. Вчити бути уважними, спостережливими, обачними. Удосконалити вміння вирізувати частини круглої форми; викликати позитивні емоції під час образотворчої роботи. Виховувати бережливе ставлення до свого життя .
Изображение
                  Аплікація" Віночок" Мета :  дати дітям поняття про народні обереги, уточнювати та збагачувати уявлення дітей про значення та роль віночка у житті українського народу . Вчити добирати квіти до віночка за формою, кольором , розміром та послідовно і охайно приклеювати їх до основи . Розвивати емоційну та зорову чутливість, вміння милуватись та радіти розмаїттю барв та виконаній роботі. Виховувати почуття патріотизму, повагу та інтерес до духовних надбань нашого народу, народних оберегів.
Изображение
Ліплення Тема" Осіннє дерево " Мета:  1. Викликати у дітей емоційне  радісне ставлення до яскравої осінньої природи засобами художнього слова, музики, творів живопису. 2. Продовжувати знайомити дітей з жанром образотворчого мистецтва - пейзажем. 3. Навчати дітей прийомам роботи в техніці «пластілінографія»: ліпити окремі деталі - придавлює, примазувати, розгладжувати кордону з'єднання частин.