Сообщения

Изображение
 Нетрадиційне малювання за допомогою трафарету та зубних щіток. Тема: "Моя матуся як троянда 🌹" Попередня робота: бесіда з дітьми- уява дітей на яку квітку схожа її матуся. Мета: Сприяти розвитку творчих здібностей дітей засобами образотворчого мистецтва з використанням нетрадиційних технік; розвивати в дітей почуття краси, ритму, художнього смаку, творчої уяви, фантазії, дорогим реалізувати себе не лише на занятті, а й в повсякденному житті; розширити уявлення дітей про нетрадиційні техніки малювання; навчати творчо мислити.
Изображение
 Консультація для батьків. "Фрази, які потрібно казати дитині щодня"
 Найніжніший, світлий і прекрасний день у році - 8 березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться в ваших будинках і душах. Нехай краса природи надихає. А початок весни символізує початок чогось дуже бажаного і прекрасного у вашому житті!              Зі святом вітає вас група "Сонечко".
Изображение
 Заняття з математики Тема: " Порядкова лічба в межах 10, закріплення назв геометричних фігур, розв'язування прикладів"
Изображение
  Інтегроване заняття з розвитку мовлення та художньої літератури з використанням орігамі. Тема: " Пригода в світ казок" Мета: Систематизувати знання дітей про українські народні казки; особливості вдачі казкових героїв. Розвивати різні види мовлення, зокрема розповідне, удосконалювати вміння малят зв'язно та послідовно висловлювати думку; покращувати фонемотичний слух. Формувати творчі вміння в процесі складання або зміни сюжету казки, сприяти розвитку образного мислення, уяви. Навчити виготовляти лисичку з паперу об'ємної форми. Викликати в малят задоволення від своєї вигалоивості, умінь;
 Найкращі спогади веселої групи  " Сонечко "🐞
Изображение
  Силуетна аплікація " Нічні вулички" Мета: Закріплювати поняття " тривалість світлового дня", "час доби", " контур" і " силует"; розширювати уявлення про пейзажний жанр, геометричні фігури; розвивати в дітей навички  безвідривного вирізання, творчі можливості; виховувати любов до природи і старанність.